• Op werkdagen voor 19:30 uur besteld = vandaag verstuurd
  • Veilig betalen
  • Gratis verzending vanaf €35
  • Gratis retourneren
Winkelmandje

Kerst voetbalcadeaus

Op zoek naar een kerstcadeau voor een échte voetballer? Dan ben je bij Derbystar aan het juiste adres! In ons ruime assortiment aan voetballen, accessoires en nog veel meer vind jij sowieso een cadeau tussen dat ideaal is voor de Kerst. Kijk zelf maar!

10 producten

Filteren

10 producten

Filteren

INSPIRATIE VOOR LEUKE KERSTCADEAUS

Kerst, een gezellige tijd waar gezinnen en families samenkomen om uitgebreid te eten, spelletjes te spelen en natuurlijk om elkaar cadeautjes te geven. Cadeaus geven en ontvangen met kerst is altijd spannend en leuk. Het is alleen lastig om te bedenken wat je moet geven of wat je op jouw verlanglijstje moet zetten. Of je nou iemand wil verassen met cadeaus, een dobbelspel gaat spelen of lootjes hebt getrokken. Bij Derbystar helpen wij jou om inspiratie te krijgen! Zo kun jij met kerst de leukste en meest originele cadeaus geven of krijgen. Derbystar heeft namelijk een groot assortiment met allerlei verschillende artikelen die ideaal zijn als cadeautjes voor onder de kerstboom. Heb jij hulp nodig bij het zoeken van kerstcadeaus? Dan kan Derbystar jou hierbij helpen!

SPORTIEVE KERSTCADEAUS

Omdat het lastig is om te weten wat iemand leuk vindt om te krijgen, is het handig om een cadeau te kiezen wat niet mis kan gaan, namelijk een sportief cadeau. Zulke sportieve cadeaus zijn origineel, leuk om te krijgen en ook nog eens goed voor je. Het is waarschijnlijk wat anders dan wat de rest krijgt en geeft en daardoor zijn de cadeaus ook nog eens uniek. Bij Derbystar hebben we sportieve én leuke kerstcadeaus! We hebben verschillende voetballen en ook bijbehorende accessoires zoals een ballenpomp of ballennet. Met deze cadeautips kun jij een sportieve draai geven aan jouw verlanglijstje. Laat je door ons inspireren voor de meest leuke, originele en sportieve kerstcadeaus!

KERSTCADEAUS VOOR MANNEN EN VROUWEN

Derbystar heeft kerstcadeaus voor mannen en vrouwen. De producten van Derbystar zijn namelijk voor iedereen. Het assortiment bestaat uit verschillende voetballen met ieder zijn eigen designs en kleurencombinaties. De ballen zijn beschikbaar in maat 5 beschikbaar en er zijn ook mini ballen in kleinere maten. Ook zijn er accessoires te verkrijgen zoals een ballenpomp, ballennet, ballenzak, etc. Derbystar heeft dus kerstcadeaus voor kinderen, mannen en vrouwen. Zoek jij kerstcadeaus voor iedereen? Dat hebben we bij Derbystar!

KERSTCADEAUS KINDEREN

De kinderen blijven natuurlijk niet achter. Ook voor kinderen heeft Derbystar kerstcadeaus. Met een voetbal of de eredivisie bal kun je kinderen zeker verblijden. Daarnaast heeft Derbystar lichtere ballen, deze zijn ideaal voor kinderen. Met een lichtere voetbal kan je jouw technische vaardigheden goed ontwikkelen, want een lichtere bal is gemakkelijker om te controleren. Ook kan een lichtere bal gemakkelijker en sneller getrapt worden en hierdoor wordt de speelsnelheid verhoogd. Ben jij op zoek naar inspiratie voor kerstcadeaus voor kinderen? Dan ben je bij Derbystar aan het juiste adres!