• Op werkdagen voor 19:30 uur besteld = vandaag verstuurd
  • Veilig betalen
  • Gratis verzending vanaf €35
  • Gratis retourneren
Winkelmandje

Oranje Ballen

Laat je inspireren door onze Nederlandse sporthelden en heldinnen! Word net zo goed als jouw voetbalhelden en heldinnen door te trainen met een oranje straatbal, of Multikick trainingsbal. Met Derbystar kies je voor een merk waar ook de absolute top mee speelt. Zelfs in de Eredivisie! Wat je ook zoekt, je vindt de perfecte voetbal bij Derbystar.

3 producten

Filteren

3 producten

Filteren

Steun jouw sporthelden met een oranje bal van Derbystar!

Wij Nederlanders zijn in één ding ieder jaar de beste: wij hebben de meest fanatieke supporters. Heel Nederland leeft mee met een WK, EK, de Olympische Spelen en eigenlijk ieder ander groot sportevenement. Ook op Koningsdag dossen wij ons massaal uit in het Oranje. Hoe zou natuurlijk fantastisch zijn als jij ook kan sporten met een oranje ballen. Daarom hebben we speciaal voor jou onze oranje ballen op deze pagina voor je op een rijtje gezet.

Balletje trappen op straat

Onze collectie oranje ballen bevat veel verschillende ballen, zodat jij bij elke temperatuur en weersomstandigheid kan trainen of spelen met een van de oranje ballen van Derbystar. Voor een potje voetbal op straat hebben wij de Derbystar Streetball ontwikkeld. Deze rubberen straatbal is meer slijtvast dan de andere voetballen die Derbystar aanbiedt.

Voetballen in de sneeuw

Een van onze andere oranje ballen is de Derbystar Brillant Snow. Deze bal wordt zelfs in de Eredivisie gebruikt als er sneeuw op het veld ligt. Wist jij dat Derbystar ook de leverancier is van de officiële wedstrijdbal voor de Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie? De Eredivisieclubs kiezen voor deze oranje bal, omdat hij met zijn felle kleur goed opvalt. Deze parel onder de oranje ballen staat garant voor kwaliteit en dagenlang voetbalplezier.

Word een echte prof

Voor iedere jonge voetballiefhebber die niet genoeg kan krijgen van voetballen, hebben wij ook mooie oranje ballen ontwikkelt: de Derbystar Multikick en Derbystar Multikick Mini. Doordat de bal aan een touw zit, kan jij zelf oefenen, zonder teamgenootjes! Ontwikkel je techniek en maak indruk op jouw teamgenootjes en trainers door in je vrije tijd veel te trainen. Met deze twee oranje ballen haal jij het beste uit jezelf!

Waarom is oranje onze nationale kleur?

Tijdens de tachtigjarige oorlog werd onze voorvader Willem van Oranje, enorm belangrijk. In Nederland was er veel verzet tegen de Spanjaarden. De leider van deze opstand was Willem van Oranje. Hierdoor werd hij erg populair onder de Nederlandse bevolking. Willem van Oranje droeg altijd de kleuren rood, wit en blauw op zijn uniform. Daaruit is ook de Nederlandse vlag ontstaan. Maar wist jij dat de Nederlandse vlag vroeger oranje, wit, rood was? We hebben nooit afscheid kunnen nemen van de oranje kleur. Dat is maar beter ook, want anders had jij nu niet je vaderlandsliefde kunnen uiten met een van de mooie Oranje ballen.