• Op werkdagen voor 19:30 uur besteld = vandaag verstuurd
  • Veilig betalen
  • Gratis verzending vanaf €20
  • Gratis retourneren
Winkelmandje
  • derbystar-voor-clubs

Derbystar voor clubs

Image

 

In Nederland is Derbystar marktleider in voetbal. De bal rolt wekelijks over duizenden velden. Voor verenigingen is het mogelijk om de ballen los te bestellen (via de sportspeciaalzaak of de website), maar ook om een sponsorovereenkomst aan te gaan. De ballen van Derbystar maken onderdeel uit van het Let's Play Together clubconcept, het meest succesvolle sponsorconcept van Nederland.

Het Let's Play Together concept is een compleet en innovatief sponsorconcept voor sportclubs, voor voetbal gekoppeld aan de kwalitatieve sportmerken hummel en Stanno. Kies het kledingmerk dat het beste past bij jouw club en profiteer van hoge kortingen.

 

SPONSORBIJDRAGE IN CASH

Dit is hoe het werkt: we richten een online Clublogin voor jullie in, waarin de club eenvoudig teamkleding kan bestellen met maar liefst 40% korting. Over het totale aankoopbedrag ontvangt de club 10% in cash terug.

In de bijbehorende Ledenshop krijgen leden 15% korting, en ook daarvan komt 10% in cash ten goede van de clubkas. Ook de sponsoren van de club laten wij meeprofiteren. Via de nieuw ontwikkelde Let’s Play Together Businessclub shop bestellen zij hun artikelen gemakkelijk en snel met 40% korting, en ook hiervan ontvangt de club 10% in cash terug! Kortom: nog meer cash voor jullie club!

Het totale bedrag wordt 4x per jaar op de rekening van jullie club uitgekeerd en kan geheel naar eigen inzicht worden besteed. Denk aan een evenement, de energierekening of het nodige onderhoud aan jullie complex.

 

Wil je meer weten over het Let’s Play Together clubconcept? Op Letsplaytogether.sport lees je er alles over.

 

Of neem direct contact op:
Je kan ons natuurlijk ook meteen even bellen of mailen voor meer info of om een afspraak te maken in onze Clublounge of bel: 0570 – 665366!