dsnl_collectie_Jupliler

Eerste Divisie

Derbystar is al ruim tien jaar de officiële partner van de Coöperatie Eerste Divisie. Ieder seizoen ontwikkelt Derbystar in samenwerking met de Eerste Divisie een nieuwe design van de Derbystar Brillant.

Het design van de nieuwe wedstrijdbal (seizoen 2019/2020) is een ode aan de gretigheid die de competitie zo kenmerkt, met de ‘fearless tiger’ als sterk symbool. Kansen ruiken, energiek en explosief, altijd onvoorspelbaar blijven. Het zit allemaal in het karakter van de tijger én in dat van de Keuken Kampioen Divisie. De levendige kleur ‘fierce red’ sluit er naadloos op aan met als resultaat een machtig ontwerp voor een sterke competitie, waarin om elk punt gestreden wordt.

Het design is vernieuwd, maar de meest opvallende eigenschap van de nieuwe bal is te zien én te voelen. Dit seizoen bevat de bal namelijk voor het eerst een golfbalstructuur in het oppervlak. Dit zorgt ervoor dat de bal nog beter aanvoelt en nog stabieler door de lucht vliegt.

De Derbystar Brillant Keuken Kampioen Divisie 2019-2020 is vanaf aankomend seizoen verkrijgbaar bij de sportspeciaalzaak en online o.a. via Sportdirect.com.